Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...+&pageNumber=1

Ето това ми покрива супер изискванията за 59-ка ... ама ..
    Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
    Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• https://www.autoscout24.com/classifi...3-e350040a3d66

Какво мислите за тази? Приятел на баща ми другата седмица ще ходи да я гледа.. дано да се окаже читава и да приключи това безкрайно търсене....
      EX : Alfa Romeo GT 1.9JTD '06
      Alfa Romeo 159 Ti 1.9JTDm '07

Comment

• Вчера ходих да видя тази: http://www.cars.bg/c1777349
        Като цяло напоследък ме влече към 159 или Брера и реших да хвърля едно око на тази понеже ми беше на път.
        Явно всички се бяха покрили от жегата, защото в автокъщата не видях никой и просто си отидох до колата която седеше отключена. Като цяло визуално изглежда сравнително добре, въпреки, че създава впечатление на пудрена отвън. Интериора ми се видя сравнително свеж за кола на толкова километри. Гумите са тотал щета и са до ограничителя, задните седалки са легнали и отзад има наредени комплект джанти мисля 16-ки, които явно вървят с колата. За около десете минути в които я гледах, не се появи никой. Не съм разбирач и нямам база за сравнение с други 159-ки, но колата е сравнително добре изглждаща и единственно малкият мотор ме отблъсква.
        Last edited by NPP; d.m.y г., 00:56.
        Alfa Romeo GTV 1.8TS eX
        Alfa Romeo 146 1.6 boxer eX
        Lancia Kappa 2.0 eX

Comment

• Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
          http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...+&pageNumber=1

Няма снимка отдолу как изглежда, няма тюф, смятай. А и Северна Герания

---------- Post added at 09:15 ---------- Previous post was at 09:10 ----------

Първоначално публикувано от NPP Покажи съобщение
          Вчера ходих да видя тази: http://www.cars.bg/c1777349
          Като цяло напоследък ме влече към 159 или Брера и реших да хвърля едно око на тази понеже ми беше на път.
          Явно всички се бяха покрили от жегата, защото в автокъщата не видях никой и просто си отидох до колата която седеше отключена. Като цяло визуално изглежда сравнително добре, въпреки, че създава впечатление на пудрена отвън. Интериора ми се видя сравнително свеж за кола на толкова километри. Гумите са тотал щета и са до ограничителя, задните седалки са легнали и отзад има наредени комплект джанти мисля 16-ки, които явно вървят с колата. За около десете минути в които я гледах, не се появи никой. Не съм разбирач и нямам база за сравнение с други 159-ки, но колата е сравнително добре изглждаща и единственно малкият мотор ме отблъсква.
          За тези пари онази от по=горе, дето я продават за 7000лв. ще я направиш цвете. Освен това тя е италиянка и не е ръждясала отдолу. А е и 2.4 двигател
          Last edited by Alex_26; d.m.y г., 09:13.

Comment

• Първоначално публикувано от m1lk4 Покажи съобщение
            https://www.autoscout24.com/classifi...3-e350040a3d66

Какво мислите за тази? Приятел на баща ми другата седмица ще ходи да я гледа.. дано да се окаже читава и да приключи това безкрайно търсене....
            Да я огледа хубаво отдолу (ако може де), че те там започват да гният заради химията по австрийските пътища. Обикновено хората по тези географски ширини си ги пазят и поддържат колите (ако я е карал австриец). Иначе изглежда добре (ама то на снимки всички изглеждат така) и дано да имаш този път късмет. Иначе мотора е идеалния вариант и с един чип става тъкмо добре за това тежко купе, като същевременно не е чак толкава жаден за нафта, като 2,4-та.
            Last edited by AlfaMan; d.m.y г., 12:27.
            Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
            Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
            Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
            Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

• Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
              http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...+&pageNumber=1

Малеееее като я гледам пак се навивам за алфичка
              sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

• Първоначално публикувано от ivopetrov_1982 Покажи съобщение
                Малеееее като я гледам пак се навивам за алфичка
                Тази точно е най-стойкарската 59-ка коята аз съм виждал .. иникална ее
                Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
                Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Интересна тема. Видяхте ли каква 159 TI дойде от Враца в София миналата седмица за 10000 лева ? Австрийка,малко ръждива,на малко повече километри,ама има някакъв вид.
                  Last edited by Eskalero; d.m.y г., 22:49.

Comment

• Защо си промени мнението? Доста "пикантерии" затри относно въпросната Ti-ка
                    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                      Защо си промени мнението? Доста "пикантерии" затри относно въпросната Ti-ка
                      Хах .. и аз това се зачудих !
                      Малко се беше поизхвърлил ..
                      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                        Хах .. и аз това се зачудих !
                        Малко се беше поизхвърлил ..
                        И аз чаках да видя развитие по темата, а той даде заден ход
                        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• Охо някаква мафия за внос на Ти-ки милионници се заражда. Колегата се огъна под натиска Бтв по състоянието на интериора никога не бих предположил, че е на 370к После материалите били боклуци, по-скоро липса на поддръжка/шафьор мърляч, нищо лично към никой

Comment

• Мисля, че за всеки, който има представа от коли му е ясно, че няма как кола на 100 или 200 000 км да е пълен дроб откъм салон. Преди много време имах 155-ца, купих я на 260 000 км, продадох я на 320 000. Плюшеният салон беше със съвсем леки следи от употреба, воланът беше като нов. Когато тръгнах да я сменям и някой джамбазин ме убеждаваше, как неговият барутник е на 150 000 км, го виках да погледне как изглежда Алфа Ромео на 300 000 км.

Та за ТиАйка-та, няма лошо, че е на 370 х км, може и още толкова да изкара, ама не е хубаво да ни правят на маймуни. Макар че трябва да е ясно, че за тази цена е жив късмет ако причината е само върнатият километраж.
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Ако го кара 130 килограмов човек, още на 150k шофьорската седалка ще е тоталка.
                              Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
                              Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                              Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
                              Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                                няма как кола на 100 или 200 000 км да е пълен дроб откъм салон
                                Глупости. Зависи от експлоатацията, салона и шофьора. Същото важи и за състоянието на колата като цяло. Едно е 200k по магистрали, друго е същите километри в София...
                                Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                                Mazda 6 2.3 2005
                                sigpic

Comment

Working...
                                X